LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. | Üzlet: (+36)1 215 1662 | Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499| info@bogyiszkft.hu

 

 

 

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!!!
Központi Porszívó Üzletünkben és raktárunkban kollégáink várják a kedves érdeklődőket. Helyi raktárról azonnal átvehető központi porszívó széles választéka.

 

A Globovac Délkelet-Angliában jött létre. Több mint 1 évtízednyi sikereket követően 2010-ben partnercégükkel a Portugál Aspiglobo Coimbra folytatták munkájukat azzal a céllal, hogy bővítsék az értékesítési hálózatot mind az Egyesült Királyságban és az európai piacon. A két cég tapasztalatait felhasználva Europán kívűl már Ázsia, Afrika és Dél-Amerikában is jelen vannak készülékeivel. 2013-ban A Globovac és az Aspiglobo megnyította új gyárát a GV Industries-t. A Globovac, Aspiglobo & GV Industries felhasználok igényeit figyelve mindig a legjobb megoldásra és minőségre törekedve tervezi készüélkeit és kiegészítőit.

Tovább ...

 *A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek.